Alles van Eersel
Bekijk de agenda
< juni 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
22
 
 
 
 
 
1
2
23
3
4
5
6
7
8
9
24
10
11
12
13
14
15
16
25
17
18
19
20
21
22
23
26
24
25
26
27
28
29
30

Koninklijke onderscheiding voor de heer Van de Kimmenade

Koninklijke onderscheiding voor de heer Van de Kimmenade
Eersel Geplaatst 1 april 2019

De heer A.M.L. (Ad) Van de Kimmenade uit Eersel is op zondag 31 maart 2019 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De onderscheiding werd hem uitgereikt door burgemeester Joseph Vos bij voet-balvereniging EFC Eersel.

De heer Van de Kimmenade ontving deze onderscheiding voor al zijn vrijwillige activiteiten op het terrein van de voetbalsport. Hij heeft een zeer grote bijdrage geleverd aan voetbalvereniging E.F.C. Eersel en doet dit nog steeds. De heer Van de Kimmenade is sinds juli 1990 lid en zette zich meteen in als vrijwilliger. Eerst als jeugdvoorzitter en later als secretaris en vicevoorzitter in het hoofdbestuur. Deze functie vervult hij nog steeds met veel passie. Ook zette hij zich in voor verschillende commissies en werkgroepen en als scheidsrechter.

De betrokkenheid bij E.F.C. en zijn grote bijdrage en kundigheid in bestuurlijke taken voor het voetbal, heeft er toe geleid dat de heer Van de Kimmenade al vele jaren actief is voor de Nederlandse Katholieke Sportbond-Voetbal. Daarnaast ook nog voor de KNVB en de Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV).

Het zijn deze vrijwillige activiteiten waarvoor de heer Van de Kimmenade is gekwalificeerd als "iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd".

Van harte gefeliciteerd!

 

 

 

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Stichting Het Kompas
De Leest tegels en tegelwerken Bladel
Reijnders & Partners Bladel
De Laat Slaapexpert | Dé beddenspeciaalzaak in de regio
Teurlings-De  Mulder Diervoeders en Tuinartikelen Casteren
Allesvan Eersel, Duizel. Knegsel, Steensel, Vessem en Wintelré voor verenigingen