Alles van Eersel
Bekijk de agenda
< juni 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
22
 
 
 
 
 
1
2
23
3
4
5
6
7
8
9
24
10
11
12
13
14
15
16
25
17
18
19
20
21
22
23
26
24
25
26
27
28
29
30

KPN NetwerkNL start werkzaamheden om in Eersel-Centrum het kopernetwerk uit te zetten

KPN NetwerkNL start werkzaamheden om in Eersel-Centrum het kopernetwerk uit te zetten
Eersel Geplaatst 26 maart 2019

KPN NetwerkNL wil inwoners van Eersel-Centrum aansluiten op het best mogelijke netwerk dat aanwezig is.

Daarom wordt de komende tijd extra glasvezel uitgerold naar adressen waar het nog niet ligt en worden klanten met zowel een glasvezel- als koperaansluiting omgezet naar uitsluitend een verbinding via glasvezel. Voorwaarde is wel dat er glasvezel beschikbaar is voor het betreffende adres. Eersel-Centrum is één van de zes geselecteerde gebieden in Nederland waar als eerste ervaring wordt opgedaan met deze aanpak.
In Eersel-Centrum wordt het kopernetwerk uitgezet wanneer inwoners zijn aangesloten op glasvezel en de diensten door de providers zijn overgezet. Dit gebeurt uiterlijk 1 april 2020 in Eersel-Centrum.
Laatste adressen nu ook op glasvezel
Op die adressen binnen Eersel-Centrum waar nog geen glasvezel aanwezig is, worden nu ook de laatste adressen in de komende twee maanden aangesloten op glasvezel. Hiervoor vinden werkzaamheden plaats. Wat het type werkzaamheden inhoudt, verschilt per adres. Via de postcodecheck op kpnnetwerknl.nl zien inwoners of ook hun adres wordt aangesloten. Het enige dat bewoners en bedrijven hoeven te doen is toestemming geven voor de aansluiting. Dit kan online via kpnnetwerk.nl/toestemming of via de glasvezelvoorbereider van KPN NetwerkNL die langskomt.

In het grootste deel van de wijk heeft KPN NetwerkNL, eerder onder de naam Reggefiber, al voorbereidingen getroffen om zoveel mogelijk adressen aan te sluiten op glasvezel. Dit houdt is dat deze huishoudens het glasvezelaansluitpunt al in huis hebben en dat alleen de diensten nog moeten worden omgezet. Deze adressen worden benaderd door hun provider en hoeven zelf geen actie te ondernemen.
Meer informatie.
Inwoners kunnen voor alle vragen over de aanleg, planning en voordelen van glasvezel terecht op kpnnetwerk.nl.

 

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Japans Chinees Restaurant Nagoya Bladel
SBP Outdoor Bergeijk Witrijt
Kappers: Interline Haarmode Bladel
Reijnders & Partners Bladel
Profile Bito De Fietsspecialist Bladel
De Leest tegels en tegelwerken Bladel