Alles van Eersel
Bekijk de agenda
< januari 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
 
 
1
2
3
4
5
2
6
7
8
9
10
11
12
3
13
14
15
16
17
18
19
4
20
21
22
23
24
25
26
5
27
28
29
30
31
 
 

Stichting Neterpop organiseert dit jaar het NeterFest festival en Connected festival

Stichting Neterpop organiseert dit jaar het NeterFest festival en Connected festival
Netersel
- zaterdag 13 april 2019

NeterFest. 'n feest voor iedereen
Stichting Neterpop organiseert dit jaar het NeterFest festival. Na 20 jaar werd het tijd de naam aan te passen om aan te geven dat de nadruk van de vertrouwde vrijdagavond op feest ligt. 

Aan het concept is is niet veel veranderd, alle bezoekers in één tent, hoog ons-kent-ons-gehalte, lage entreeprijs, gezelligheid en ambiance. Wil je oude bekenden tegenkomen of een nieuwe liefde ontmoeten, dan zit je goed bij Neterfest.

12 April zullen in de grote feesttent aan de polderdijk te Netersel verschillende regionale, nationale en zelfs internationaal bekende acts op het podium staan. Zij gieten dan volle emmers feest uit over het publiek. Reserveer vast een plaatsje in je agenda, jij en je vrienden willen de grootste reünie van de Kempen toch niet missen!!


Connected. In touch with friends
Stichting Neterpop speelt in op de wensen van de festivalgangers en organiseert daarom zaterdag 13 April het Connected festival. Deze zaterdag opent het festival terrein al om 15.00u. Een 10-tal acts zal dan het publiek entertainen met hollandse, urban, dance en hardstyle muziekstijlen. Om ook de jongere kempenaar de kans te geven zijn favoriete act live te aanschouwen is de minimum leeftijd gesteld op 17 jaar.

Ga je graag met je vrienden stappen, hou je van diverse muzieksoorten, wil je oude bekende tegenkomen en ontspan je helemaal onder het genot van een drankje dan is Connected the place to be. Het is wel vertrouwd om Stichting Neterpop zorg te laten dragen voor de juiste aankleding en een uitgebreid assortiment aan eten en drinken.

 

Voor meer info: www.neterpop.nl

 « terug
Profile Bito De Fietsspecialist Bladel
De Houtwinkel Bladel
De Laat Slaapexpert | Dé beddenspeciaalzaak in de regio
Restaurant Woest Westerhoven
Allesvan Eersel, Duizel. Knegsel, Steensel, Vessem en Wintelré voor verenigingen